За нас

Паркети Мария

1
Добре дошли в Паркети Мария, където предлагаме продукти от най-високо качество, за да задоволим нуждите дори и на най-претенциозните клиенти!

Влизайки в нова стая, неволно спускаме очи надолу и оценяваме подовата настилка, защото за да се чувстваме уверени, е необходимо да сме наясно къде точно стъпва кракът. Това действие се извършва автоматично и е невъзможно да го избегнем, така че всеки посетител на вашия дом или офис определено ще обърне внимание на пода.

Качеството на настилката говори за доброто състояние на собствениците на помещенията, тяхната грижа и отношение към заобикалящата ги среда. Това важи еднакво както за частни жилища, така и за всеки офис или обществена институция. Дори и стените да бъдат боядисани с обикновена, евтина боя, основното е чистотата и свежестта, но подът трябва да бъде направен по най-висок стандарт.

Можем да кажем с увереност, че сме в състояние да предложим паркет и за най-взискателния клиент. Паркети Мария предлага най-добрия и търсен вариант за подови настилки. Съчетавайки традиции и модерни технологии, паркетната дъска отдавна се наложи като фаворит сред разнообразието от подови настилки. А широката гама продукти, представена чрез разнообразие от цветове и видове дървесина, улеснява намирането на подходящ паркет за стая, издържана във всеки един интериорен стил – от строга класика до хай-тек.

За ваше удобство Паркети Мария разполага със собствен склад. Всички предлагани от нас продукти са висококачествен паркет, който може да бъде закупен във всяко необходимо количество. Затова клиентите на магазина от години са хора от най-широк кръг. Работим както с фирми, така и с частни клиенти, проектанти и строителни фирми. Можем да предложим на всеки наш клиент най-доброто!

Call Now Button